Kantoor en vergaderruimte met maximale transparantie

kantoor-transparant-1

Met de toepassing van onze volglaswand GlassWall 2.0 heeft deze eindgebruiker gekozen voor transparantie en een strak design! De wand heeft een minimalistische uitstraling door de slanke profielen van 25 mm of 40 mm met de vlak liggende rubbers. De glaspanelen zijn rondom geslepen met een gering facet en worden onderling verbonden met een transparante dubbelzijdige tape voor een strakke naad.In het systeem heeft u volop keuze in het type deur. Hardglas voor maximale transparantie, aluminium kaderdeur voor transparatie met een goede geluidsisolatie of een traditionele houten deur met een HPL afwerking of Fineer afwerking. De GlassWall heeft de uitstraling van een vaste wand, maar alle voordelen van een flexibele en verplaatsbare systeemwand. Door de toepassing aan één zijde van vaste rubbers kan de wand snel en eenvoudig worden gemonteerd Aan de andere zijde inrolrubbers waarmee het systeem een glasdikte van 10 tot 16 mm kan opnemen.De deurkozijnen worden prefab aangeleverd met verstekhoeken waarmee opname van “zwevende”en “wandhoge” kozijnen mogelijk is met het zelfde profiel. Tesamen met de ingefreesde paumelles staat het garant voor een snelle en eenvoudige montage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *