Design in eenvoud

HPLdeur in glaswand

Met de introductie van de nieuwe overgangsprofielen PV37 en PV38 bewijst dit fraaie project op de Amsterdam Zuidas dat design in systeemwanden mogelijk is door de eenvoud. De overgang van 100 mm dikke (systeem) wanden naar de glaswand GlassWall 2.0 kan nu met slechts één profiel worden gerealiseerd. Hiermee is er een design oplossing voor deze overgangen beschikbaar en een reductie van het aantal profielen. De combinatie van HPL deuren en Aluminium kader deuren geeft het project diversiteit. Hoge geluidsisolatiewaarden van zowel de deuren als het akoestisch glas geven waarborgen privacy en rust in de gerealiseerde ruimten. Kortom een prettige omgeving om in te werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *