Wall2Wall Akoestiek oplossingen

ASW is de Nederlandse distribiteur van de design akoestische oplossingen van Mascagni uit Italië. Een uitgebreid assortiment van comfort akoestische oplossingen van geluidabsorberende HPL panelen. Met een uitstekende alfa waarde van 0,95, een brandwerendheidsklasse C1 en een glad oppervlak zijn deze oplossingen een ware game-changer in akoestische oplossingen. Oogstrelend design uit Italië voor een Nederlandse prijs.
 
De modulaire panelen zijn goed reinigbaar door het gladde oppervlak en vormen hiermee geen bron van stofophoping. Het draagt bij aan een goed binnenklimaat qua hygiëne en akoestiek in een fraai Italiaans design. Verkrijgbaar in vijf HPL houtstructuren, vijf Fineer houtsstructuren en vijf stof kleuren. Met een geringe dikte van 20 mm zijn de panelen veelal goed inpasbaar in het gehele interieur.
 
Privacy, rust en ruimte in kantoortuinen zijn wel degelijk mogelijk met de Screen en Sound panels oplossingen.Flexibiliteit in een strak design tegen een betaalbare prijs en een goede geluidabsorptie kenmerken deze oplossingen.
 
U bepaalt de balans in privacy, transparantie en hoeveelheid absorptie. Kies één van onze oplossingen voor meer informatie.