Wandpanelen

Een innovatief ontwerp en hoge technische prestaties voor SOUND wall geluidsabsorberende panelen, ideaal voor inrichting en verbetering van het akoestisch comfort. Een geometrische oplossing voorgesteld in verschillende vormen: rechthoekig, rond en driehoekig en een wandhechting die de mogelijkheid biedt om de geluidsschermen in een decoratieve sleutel te heroverwegen. 
 
De mogelijkheid om de akoestische prestaties van een bestaande ruimte te verbeteren zonder permanente structurele ingrepen wordt gemaakt door een intrekbaar achtertoepassingssysteem, dat de akoestische panelen van het steunoppervlak scheidt. SOUND wall zorgt voor prestaties aan beide zijden, waardoor het aantal panelen dat nodig is om comfortabel een gemeenschappelijke ruimte te creëren, wordt verminderd. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *