Privacy ruimten

In bestaande kantoortuinen is er veelal een gebrek aan privacy en een ruimte om rustig en geconcentreerd te kunnen werken zonder dat je de afdeling daarvoor af moet. Met de SOUND panels en Screen is het mogelijk om in bestaande kantoortuinen toch privacy te creeëren maar ook een sterk verbeterde akoestiek in een flexibile opstelling. Het geeft meer mogelijkheden om open ruimten anders in te delen met gedeelde ruimten en privacy ruimten afgewisseld. 
 
De SOUND panels en Screen zijn een vertikaal wandsysteem van geluidsabsorberende akoestische panelen, gebruikt om de ruimte op een lichte en niet permanente wijze te verdelen. Samen met de transparante panelen zijn veel vormen mogelijk en is er nog steeds een onderling zicht en contact mogelijk.
 
Met de toepassing van het SOUND en Screen wandsysteem kan een ruimte snel worden aangepast naar een andere ( agile project ) setting. Het werkt op een positieve wijze mee aan de dynamiek in de werkomgevingen en geeft veel akoestisch comfort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *