Plafond – Verlichting

SOUND plafond en verlichting is de nieuwe oplossing voor plafondeilanden. Decoratieve en geluidsabsorberende panelen die in de open ruimte hangen en die het volume van de kamer breken om het akoestische comfort te vergroten. Gemaakt in de triple, vierkante, ronde of rechthoekige versie, zijn de SOUND plafond – en verlichting een design onderdeel in het interieur. De panelen zijn aan beide zijden geperforeerd waardoor er aan beide zijden geluid wordt geabsorbeerd. 
 
De SOUND verlichting panelen zijn ontworpen en gemaakt om een helder en goed verlichtingssysteem op de werkplek te bieden, waar helder zicht en akoestiek essentieel zijn voor een meer serene productiviteit. Het SOUND verlichting model is het resultaat van de ontmoeting tussen hoogwaardige technische geluidsabsorberende materialen en uitmuntende lichttechniek. Een design element voor uw interieur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *